luni, 31 martie 2014

Gheaurul Titi si urmasul lui Suleyman Magnificul

M-am gandit sa iau totusi cat de cat atitudine fata de iesirea necontrolata a primarului municipiului Barlad, unde eu (inca) traiesc:) Pentru cine nu stie, primarul Barladului m-a amenintat cu moartea, ca ma impusca, ma scutura, iar ma impusca:)) Pentru documentare intrati AICI in caz ca nu ati vazut stirea la Realitatea, Romania TV, Antena1, Antena 3, Kanal D, Prima Tv etc etc. sau nu ati citit Adevarul, Gandul, Epochtimes. stiripesurse, stareanatiei, etc etc :)) Sunt si eu oleaca de vedeta, bre da' nea Titi a pus-o tare de un vedetism clar:) Concureaza cu succes la "Cascadorii Rasului". Deci iata punctul meu de vedere si precizez ca este un pamflet, fara nicio o ofensa adusa turcilor, de care personal eu sunt indragostita de istoria si cultura lor si mai ales de .... turci:)



Parr ...pac ... si Cezara cade! Iata asa arata cel mai umed vis al primarului Titi Constantinescu, devenit, recent, cel mai sangeros primar din Romania, cel putin la nivel de intentie! Sadic, nea Titi, ce mai discutam... ! De o vreme, de cand nu-i mai ies afacerile ca-n vremurile bune, omul simte nevoia sa puna mana pe o pusca! Pe ... pistolul din dotare tot o pune in ultima perioada, dar degeaba, ca cica nici acela se pare ca nu-i mai functioneaza in parametri optimi. Ghinion de nesansa, ca sa spunem asa!   

Revenind la ordinea de zi, cum spuneam, nea Titi vrea razboi. Vrea sange si crunta razbunare, ca cica Cezara (adica eu) si doi consilierii PPDD-isti amarati si potrivnici, din cei 21 ai Barladului pe care ii manipuleaza cum vrea PSD-ul din dotarea lui, i-au stricat frumusete de smenuiala, abia pusa la cale cu un turc simpatic, gata sa dea o spaga grasa, pentru cinci hectare primite aproape moca. Ma rog, asta este varianta meschina a afacerii, caci, oficial, domnul primar a vrut sa relanseze in forta economia Barladului, printr-o afacere de ansamblat tractoare. Cu turcul, evident! 

Poi bine, bre, neaTiti, acum vorbim numai noi intre noi, fara sa ne-auda otomanii: cu turcii ti-ai gasit matale sa faci afaceri cinstite? Sau crezi ca, dincolo de reperele istorice, vei fi fiind mata vreun gheaur mai simpatic decat Stefan cel Mare? Eu, personal, de-aici m-am prins ca ceva nu e in regula. Si de asta m-am sesizat, dar nu cu gandul ca dumneata esti lesinat dupa parandaratul turcului, nici vorba! Eu de turc m-am temut, intelegi?  Astia ai lui Suleyman Magnificul sunt croiti pe smecherii, pe pesches si pe ...halvaua grasa! Ma indoiesc de faptul ca ultimul turc din tara lui Mahomed, poate fi  facut la buzunare de Titi al nostru, zau asa

Un comentariu:

Anonim spunea...

Vorba veche din popor: Cum e turcu ii si pistolu. Cine-a spus-o n-a fost un prost!