miercuri, 21 septembrie 2011

Ce face Herbalife-ul din om? Il face fericit, sanatos si energic!

Septembrie  - 2011
Mai 2011
Intrebare: Ce diferenta este intre cele doua fotografii ale mele? In afara de faptul ca in cea cu Nicu Covaci crapam de rusine, ca eu aratam ca un dirijabil iar el asa cum vedeti! 

Va raspund eu: 22 de KILOGRAME in minus!!!!!!!!!!!!!!!!!  INTREABA-MA CUM!!!

Un adevarat miracol s-a produs in ziua cand am luat cea mai buna decizie pentru viata mea: sa consum produsele Herbalife, pentru controlul greutatii! Acestea mi-au redat sanatatea si mi-au readus increderea in mine si fortele mele. In 4 luni am slabit 22 de kilograme: de la 100 de kg - la 78 de kilograme, am scapat de problemele cu tensiunea arteriala, de insomnie si, ce este cel mai important, de diabetul de tip 2 care se intalase in corpul meu, din cauza ca nu imi puteam controla pofta de dulciuri si nici pe cea de mancare! Va suna cunoscute aceste simptome? Din fericire, pe la sfarsitul lunii mai, dupa concertul trupei Phoenix la Barlad, cand asa cum v-am spus mai sus, mi-a venit sa intru in pamant de rusine cand m-am vazut cum aratam in poze, am intrat pe usa Cabinetului de Nutritie Herbalife din Barlad. Nu am cuvinte sa multumesc consultantului meu in nutritie si obiceiuri alimentare sanatoase, Claudiu Panainte si unei domnisoare speciale, Andreea Romascu, femeia de langa Claudiu atat in viata cat cat si in afacere. Sa revenim la kilogramele mele "pierdute" dupa care nu regret nici un pic! Herbalife este o companie care a facut peste 100 de milioane de oameni fericiti in intreaga lume! Si mai vreti sa stiti ceva? Printre ei sunt si eu!! Asa ca m-am decis sa ajut si eu la randul meu alti oameni sa iasa din intunericul in care se adancesc mancand nesanatos si care au multe boli cauzate de o nutritie haotica si nesanatoasa! Cine vrea sa stie cum am facut si ce trebuie sa faca pentrru a fi sanatos, sa imi dea un semn aici pe blog sau cine stie ID-ul, pe messengerul meu! Voi fi alaturi de cine doreste si va voi sfatui, va voi impartasi din tot ce am invatat de la Herbalife! 

Pentru voi, dragii mei cititori, va pot arata ce face Herbalife-ul din om:)) Tina Turner si Leo Messi! Priviti! 

Tina Turner - consumatoare de aproape 30 de ani a produselor Herbalife!  Stiti cati ani are??? Peste 70!!!!

Leo Messi!  
Va mai spun cine este? Ei bine, eu manac ceea ce manaca si el! Daca mai continui cu Herbalife, poate marchez si eu ca el.... niste articole ! A, sa nu uit! Acum m-am inscris pentru a participa la crosul atletilor veterani - pensionari, dar sunt la cea mai tanara categorie;))) Ei, acum ma credeti???? Sa-l vedem pe Messi!!! 





2 comentarii:

Elena spunea...

Super! Felicitari! Sunteti cu 10-15 ani mai tanara, asta e clar. As zice ca sunteti ca in amintirile mele despre dvs, chiar mai bine parca :)

Loredana spunea...

Felicitari pentru performanta!
sa fii sanatoasa!