joi, 9 octombrie 2014

Ne meritam soarta sau altii ne-au facut zob increderea??

Poza tine loc de motto! 

Mi-e greu sa mai scriu pe blog pentru ca furia, neputinta si ingnoranta romanilor imi aduc lacrimi in ochi si cu fiecare lacrima imi pierd puterile! As vrea sa fiu cat mai puternica, sa pot trai in tara care .... ne alunga copii de langa noi! Sunt atat de revoltata incat daca nu mi-as iubi copiii pana la paroxism, m-as intinde pe jos si as muri! 



Sa va mai explic de ce mi-e greu sa scriu zilnic ... din ce in ce mai greu? Pai a spus-o Stefan Moisanu atat de clar incat nu mai este nimic de spus: "Nu mai merge. Tot am incercat, am crezut ca pot, dar am obosit. Vreau sa ne despartim. Esti o tara minunata si sunt convins ca intr-o zi vei face un alt cetatean foarte fericit. Dar eu trebuie sa plec pana nu imi pierd mintile.: Cititi voi restul AICI.... Comentariile sunt de prisos! 

Sa va mai spun una buna? Un copil de patru ani din Husi dus la spital cu temperatura si amigdalele rosii, o frumusete de copil, moare in 40 de minute pentru ca a fost dus la spital la 2 noaptea iar medicul de garda, (atentie!), sefa sectiei de Pediatrie (!!) sculata din somn, nici nu consulta fetita amanuntit si ii da un atibiotic injectabil, in conditiile in care copila nu a luat antibiotice niciodata si nu a fost testata! Vreti sa vedeti cum se acopera o crima  de acest gen? Cititi AICI ... Greu cu noi in aceasta tara! 

Sa mai spun? Ia uitati ce zice madam Gabriela Firea, una dintre cele mai parsive "jurnaliste" - o arivista, o carierista si de cea mai joasa speta femeie! Cica Johannis nu e bun de presedinte pentru ca nu are copii! Ca a declarat singur si personal ca a investit banii in imobiliare si nu in copii! Ca raspuns la obraznicia lui Firea, intreb si eu: DAR ILIESCU A AVUT COPII???? De ce comunistul ala inuman a fost bun de presedinte fa Gabi si Johannis nu-i bun??? Acuma eu nu zic ca e bun, dar sa combatem cu programe politice madam, nu cu atacuri la persoana! Nu? 

Bataia de joc si dispretul astora de la PSDS fata de romanii care au indrazneala sa-i critice intrec  orice inchipuire! Mi-e groaza de ce "va sa vie" dupa 17 noiembrie! Oare Dumnezeu ne uraste chiar atat de tare???? 

UN SFAT BUN: 



Mai bine mort, decat comunist!

Un comentariu:

Vasile spunea...

Uite ca a castigat un neamt in Romania la prezidentiale.
Acum s-ar putea sa vina vremuri mai bune si pentru noi si sa iesim incet din umbra si saracie.