duminică, 21 septembrie 2014

Megalomania, prostia si lacomia vor pierde Romania!!!!

Motto: Cand Dumnezeu vrea sa te piarda, mai intai iti ia mintile! 

(Habar nu am cine-a spus-o si nici nu ma intereseaza!) Situatia oricum e gri!



Cam de mult nu am mai scris pe blogul meu, din doua motive: m-au dezamagit romanii, care vor sa se intoarca in comunism si m-a dezamagit  omul drag, adica da, m-ai dezamagit TU! Dar am revenit, pentru ca, oricata dezamagire as primi in fata, eu mor si tot mai cred ca oamenii gandesc! 

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, şi-a lansat candidatura la funcţia de preşedinte al României sâmbătă, pe Arena Naţională, evenimentul fiind organizat chiar în ziua în care a împlinit 42 de ani. Ponta s-a suit pe gramada de rahat si vede lumea foarte fericit privind in zare la disciplinata armata rosie! Visul sau umed,  ca va ajunge la Cotroceni, l-a mai avut inca unul, care-i seamana izbitor: Crin Antonescu, ratacit vreo doua luni pe la Cotroceni dar... si istoria l-a ratacit! Soc si groaza, Crin nu are nici macar candidatura depusa:) Victor Ponta a dat sambata,  masura megalomaniei si prostiei cu care tara asta se va duce la fundul ... lumii civilizate! Atacurile la libertatea presei sunt la ordinea zilei, mai mult, si-a "cumparat" trusturi intregi de presa, care fac, alaturi de el, orice este posibil ca presa libera sa nu mai existe! Este si normal, au bugetul la dispozitie si presa aservita este ... indestulata! 

Ce s-a intamplat insa sambata, de "Ziua Lui" intrece orice imaginatie! Oameni buni, tot acel spectacol a costat peste 2 milioane de euro, in timp ce copiii de clasa I-a si a II-a au inceput scoala fara manuale! Sa va mai spun una buna: toate articolele, in care este criticata megalomania pontacului, nu le poti citi pe Intrenet, accesarea fiind blocata, ingreunata etc. Ei, cum vedeti acest lucru?

Sursa foto: www.vremeanoua.ro
Au fost dusi pe Arena Nationala cu autocarul si platiti, oameni din toate colturile tarii! Insa reactia lor pe arena n-a fost cea scontata, uralele find palide si fara ecou! Discursurile apropiatilor lui Ponta mi-au indus starea de voma ... Servilismul dus la extrem! Fix ca in Coreea de Nord, mai lipseste sa fim pedepsiti si omorati daca nu "compatimim" cu PSD! Si nu-i departe acest lucru! Cititi AICI si va cruciti, primarul Barladului fiind PSD-ist! Nu unul "pur sange" rosu ci unul care si-a tradat "credintele" liberale pentru a se alatura cohortei de comunisti, dupa care tanjea saracul, dar ... avea idei liberale?. Avea! A plecat la PSD pentru ca sa ajunga firma lui sa fure peste 80% din bugetul local, ca numai aceasta are loc la contracte sau subcontracte? A plecat.... si acum, cine nu-i cu ei e impotriva lor si daca ridici "perdeaua" afacerilor lor ... mori!:) Eu, inca, n-am murit! Si nici pe centura, unde ne-a trimis ultima data sa ne facem meseria de ziaristi, nu plecam, nu ca nu mi-ar place ... ca si gluma, dar sosea de centura n-avem! Si barladenii cred de 20 de ani minciuna ca soseaua de centura a orasului se va face! 

Ultimele zile insa au insemnat intoarcerea noastra in trecut cu 24 de ani! Au insemnat cel mai mare afront adus democratiei. Si au insemnat propagarea rapida a unui pericol pe care doar niste ochi orbi ori rau-voitori il pot nega! Romania e in pericol sa isi piarda credibilitatea, Romania e in pericol sa se destabilizeze economic, si, inca si mai grav de atat, Romania isi pune in pericol cetatenii, cei cu adevarat afectati de costurile unei reforme dificile si greu de asumat. Presa occidentala analizeaza la rece situatia tarii noastre si semnaleaza cu ingrijorare pericolul in care se afla tara si oamenii ei. Presa noastra, cea vopsita in rosu, ignora cu desavarsire primejdia si propaga manifeste securistice ale urii, frustrarii, lasitatii si neputintei unora care pretind ca ne conduc.

Inca mai sunt ziaristi care lupta!

V-as invita sa cititi ce-a scris o ziarista si blogarita din Oradea, prietena cu mine pe Facebook, locul unde (inca!) se mai poate face jurnalism liber! 

"Grotescul ne învăluie din toate părțile, urâtul schilodește și pervertește deopotrivă tineri și bătrâni. Hoția și necinstea sunt ridicate la rang de virtute cu fiecare condamnat pentru furt din averea comună. Televiziunile elimină emisiuni incomode pentru premier și promovează nonvalori. Lașitatea și servilismul sunt la ele acasă, Toată lumea pare dispusă să mintă, să înșele, să se pună la adăpost cu slugărnicia moștenită genetic sau din epoca de aur.” Capul plecat, sabia nu-l taie” revine în forță." scrie Angela Tocila. Cititi tot articolul AICI!! Multumesc Angela, te iubesc si ma bucur ca nu suntem singuri sau singure in aceasta tara! Sunt onorata de prietenia ta! Si a celui mai ironic si fabricant de ironii de pe Facebook, Oscar Manto! 


"In absența demnității, orice abuz este primit cu resemnare. O fatalitate cu care nu mai vrem să luptăm pentru că ”nu are rost”. Strategii PSD trebuie să știe asta, e o metodă clasică ce n-a dat greș niciodată. Nu e adevărat ceea ce se spune despre PSD, cum că ar fi un partid de proști. Este un partid de șmecheri votat de proști, de oportuniști, de needucați și inculți, Este partidul care n-ar exista dacă sistemul educațional din România ar fi performant și nu o fabrică de diplome fără nicio valoare reală, ce pun pe același loc și oferă exact aceleași șanse celor care au muncit pentru ele, și celor care le-au cumpărat." (Angela Tocila). 

Odata cu alegerea lui Ponta presedinte, nimic nu-i va mai opri pe acesti semecheri sau sobolani rosii cum le zic eu, sa ne devoreze! Va amintiti, primarul Bonduelle -Mazare:), ce circ face si ce amenintari adresate procurorilor si justitiei??  ”Bă, f*tu-te-n gură pe mă-ta!” (ce ziceti??) ... Incredibil dar adevarat! Asta ne va astepta, conducatori mincinosi, manipulatori, care vor face totul ca doar interesul lor sa primeze iar noi sa fim o gloata de prosti manipulabili! 

NICIODATA nu voi accepta! 

Eu una sunt dispusa sa lupt pana la capat! Sa apar ce au castigat pentru noi miile alea de tineri care au murit in Decembrie 1989! Pentru ca vad ca unii dintre noi au uitat! EU NU UIT SI NICI NU VOI UITA! Voi lupta pana la moarte avand ca arma vorbele si cititorii ziarului www.vremeanoua.ro, a blogului meu si pe romanii care vor ca asa ceva sa nu se intample cu tara noastra! 

Un comentariu:

Anonim spunea...


Buna seara,
Chestia cu luatul mintilor a spus-o Churchil in dimineata in care a aflat ca Hitler a atacat Uniunea Sovietica (22 iun 1941). Dupa cate-mi amintesc suna cam asa : Cand zeii vor sa piarda pe cineva, prima data ii ia mintile".
Cu stima,
CM Deva