luni, 5 noiembrie 2012

Niciodata toamna nu fu mai frumoasa!!!!

Niciodata toamna nu fu mai frumoasa
Sufletului nostru bucuros de moarte.
Palid asternut e sesul cu matasa.
Norilor copacii le urzesc brocarte.

(Tudor Arghezi)

Visul meu frumos, de multe ori ma intreb de ce m-ai mintit. As vrea sa stiu daca m-ai iubit, sa aflu tot ceea ce nu am stiut toata viata mea. As vrea, azi, sa gasesc raspunsul la toate intrebarile mele. As vrea sa stiu de ma simt asa de pustie pe dinauntru, de ce nu mai pot zambi, de ce vreau sa plang, dar lacrimile nu vor sa ma paraseasca. 

Azi si doar azi, simt un impuls de a cauta ceea ce de toata viata am fugit. Vreau sa descopar minunile lumii si raspunsurile la intrebarile fara raspuns. Vreau sa calatoresc in timpul marilor iubiri si sa dezleg enigme vechi de secole. Vreau sa inteleg de ce pentru unii iubirea transcende timpul, in timp ce altii se sting incet in lipsa ei.  

Suntem o lume trista, fara pic de culoare … nu stim sa ne mai bucuram de clipele unice din viata noastra, ne miscam cu viteza fara pic de atitudine si senzualitate. Igiena sufletului nostru s-a pierdut, luandu-i locul piatra acumulata de-a lungul timpului . Dispretuim frumosul cand ar trebui sa ne contemplam cu peisajul sublim plin de caldura si zambet. Sa privim in jur la fetele vesele, la copacii plini de roade, la soarele la fel de iubitor si sa dansam in soarta noastra, buna sau rea cu sufletul impacat fara sulite ascutite si sa iubim nunta amintirilor si acelora ce vor urma . 

Si acum, cu dedicatie pentru toti privitorii blogului meu! Nu-i asa ca toamna nu fu mai frumoasa ca cea de acum??


Un comentariu:

Constantin Rusu spunea...

Melancolica!?

Frumos filmuletul, ca toamna. Anotimpul cand toate frunzele devin flori...