sâmbătă, 24 decembrie 2011

Scrisoare catre Mos Craciun!

 Draga Mos Craciun,
Chiar daca nu ti-am scris niciodata, in fiecare an mi-am dorit acelasi lucru. In fiecare an, in fiecare zi, in fiecare ceas, in fiecare clipa imi doresc neincetat acelasi si acelasi lucru.

Imi doresc sa am puterea sa cred in imposibil, imi doresc sa am senzatia ca pot cuprinde marea dintr-o privire, imi doresc sa pot urca muntii si sa am puterea sa o iau de la capat, sa intind bratele spre cer si atunci cand le inchid sa cred ca am cuprins Universul, sa prind un fulg de nea si sa-l daruiesc, in toata splendoarea lui, cuiva drag, sa adun picaturi de ploaie si sa-mi fac din ele colier, sa pot aduna toate florile din lume ca sa le pun la picioarele persoanei iubite si ele sa-i sopteasca toata iubirea mea. 
Imi doresc sa pot vorbi cu stelele si ele sa-mi spuna misterele noptii, sa pot convinge natura - pasari, copaci, vant, ploaie, zapada sa duca cu ele oriunde in lume iubirea mea si dorul meu. Sa le duca pana acolo unde il vor gasi pe el si atunci sa-i cante, sa-i adie, sa-i ploua, sa-i ninga tot ceea ce sunt eu si tot ceea ce simt pentru el.

Si cand la ceas de seara, in luna decembrie, pe usa va intra el, nins de iubirea mea, vom fi inteles amandoi ca m-a gasit si ca l-am gasit.
Deci Mosule cam asta imi doresc de Craciun. Anul acesta oare imi aduci ce imi doresc? Eu oricum nu incetez sa astept! Undeva, cineva, acolo sus, ma va iubi si pe mine candva! Craciun fericit tuturor cititorilor mei si multumesc lui Ion Ciolachi pentru ca mi-a citit in suflet si a scris exact ceea ce imi doream sa ajunga la mosul cel bun!


Niciun comentariu: