sâmbătă, 10 septembrie 2011

Hahalerul Tristei Figuri din PSD Barlad da de pamant cu coruptii din Partidul SRL!

Haoleu, agitatie maxima la PSD Barlad! Deputatul Solomon, Hahalerul Tristei Figuri din fruntea acestui partid local (ii dam numele desi ii facem campanie si nu merita) s-a maniat crunt pe coruptie si pe exponentii sai, pe care vrea sa-i haleasca asa, cu fulgi cu tot! Nasol la manie si prapastios din fire, fratele lu' Vali Vijelie de la Barlad (se stie!) s-a apucat de taiat capete, declansand la el in mahala un soi de... jihad mai colorat asa, in urma caruia: ori scoatem coruptia din tara, ori tara din corupti! 
 
Pentru a arãta cã are gânduri serioase, deputatul a fãcut deunazi un anunt surprizãtor. Citam: Deputatul Adrian Solomon a afirmat cã, deja, în calitatea de sef al organizatiei PSD Bârlad, i-a îndemnat pe mai multi colegi sã renunte la toate functiile de conducere pe care le detin în partid si chiar la calitatea de membru de partid în conditiile în care “fac afaceri cu bani publici”. Asta pânã nu se supãrã si îi dã chiar el afarã. “Deocamdatã, am vorbit cu domnul Dumitrasc (Viorel Dumitrasc, fost consilier local si administratorul uneia dintre cele mai mari firme de constructii din judetul Vaslui, adica unul din sponsorii mari ai partidului - n.r.), care si-a dat demisia acum aproape douã luni, dupã ce firma la care este actionar majoritar a câstigat licitatia proiectului de reabilitare a Grãdinii Zoo din Bârlad si i-am sugerat sã se retragã din partid. Nu putem tolera în rândurile noastre persoane care, prin faptele sau atitudinea lor sfideazã si mai fac si afaceri cu bani publici. Iar acest lucru este valabil pentrui toti membrii, nu numai pentru domnia sa!"(Sursa: Monitorul de Vaslui) . Ce v-am zis eu? Ditamai Hahaler al Tristei Figuri, nelipsindu-i nici morile de vant cu care, zice el, ca se lupta de zor, dar  uita sa spuna daca si cat este el insusi de corupt! 

Acum ramane de vazut cine este Rosalinda (iapa pe care o calareste hahalerul Solomon si parc' as avea o banuiala - totusi va tin in suspans!!), cine este Sancho Pantza (aveti voie la trei incercari si primiti o colivie ca premiu!) si .... si.... cine este Dulcineea!!!!! Ramane pentru saptamana viitoare sa ridicam perdeaua peste acest teribil mister, care sunt sigura ca va fi dezlegat cat de curand, de catre cititorii mei, avand in vedere ca fratele lu' Vali Vijelie (se stie!), Hahalerul Tristei Figuri din PSD Barlad ii are tot timpul in preajma lui! Multumesc carcotasilor Misu si Serban, pentru ideea nemaipomenita cu Hahalerul! Bravo baieti! Pentru cei care inca mai cred ca Hahalerul Solomon va face doua paie cruce daca ajunge sa candideze la functia de primar al Barladului, va prezentam imnul de campanie a lu' fratele lu' Vali Vijelie! 



Niciun comentariu: