sâmbătă, 26 februarie 2011

Barlad Street - Solomon Muppets Show sau deputatul marioneta!

Adrian S.
 Va vine sa credeti sau nu, un deputat al Romaniei, din pacate de la Barlad, face in conferintele de presa specacole cu ... marionete, jucarii etc, cu care vorbeste, le adreseaza intrebari... dandu-le nume de politicieni sau ziaristi! Cu asemenea spectacole deputatul in cauza ar trebui sa mearga pe la gradinite, sa distreze copii, iar pentru cei care l-au ales sa ofere altfel de "spectacole": serioase, decente, cu substanta , despre ce face el pentru ei, cum ii ajuta sa isi rezolve problemele, cine vine in audiente, cu ce probleme etc. Ei, ia uitati si dvs. pentru ce il platesc romanii pe acest deputat - intrati  AICI si veti intelege! 


Lasand la o parte ridicolul complet, sa stiti ca deputatul Solomon chiar se pricepe la mascarii! Ati vazut ce talent are in a le roti si a le provoca la discutii interesante? Ba, el insusi le vorbeste pe inteles! Desi initial am crezut ca, din nou, Solomon aude voci, mi-am dat seama rapid ca omul stie ce face: lupta pentru binele tarii! Asa stie, atat poate! In plus, ma bate gandul in cel mai serios mod sa vorbesc cu Mihai Bendeac, poate-l ia..."In puii mei", ca sa-l faca tovaras cu Fernando de la Caransebes, cu care eu demult am observat ca Solomon are o multime de trasaturi comune: amandoi destepti, frumosi si utili tarii, ca alunecarile de teren.


Si ca sa ramanem in ton cu stilul de papusar al lui  Adrian Solomon, poftim dedicatie! Cu cantec, spre conferintele de presa, inainte mars! 




2 comentarii:

Anonim spunea...

ce face acest zevzec de la psd mi se pare strigator la cer
ce fel de colegi aveti in presa care nu au reactionat defel la "evacuarea" dvs din sala???
chiar pe toti i-a cumparat berbecu' asta?

Anonim spunea...

Ori solomon ori concurentul de la romanii au talent :(
Uff http://romaniiautalenttv.info/radu-comanescu-si-mama-lui-la-romanii-au-talent
Ar trebui sa-i spunem deputatul radu comanescu!
Dece? Vezi clipul!