miercuri, 10 iulie 2013

Ne credeti prosti doamna ministru Plumb?

Ministrul Mediului Rovana Plumb crede oare ca barladenii sunt prosti? Da! Nu numai ca ne crede prosti dar ne da si cu flit, se joaca cu noi de-a soarecele cu pisica ajutata fiind de mai marii jude]ului, lobbysti de frunte ai Chevron si mai nou, de primarul de Barlad, Titi Constantinescu. 

Marti, 9 iulie, pe nepusa masa, Rovana Plumb a “descins” in Barlad la Primarie, unde s-a inchis in biroul primarului cu marimile: primarul Titi, bolsevicul Buzatu si prefectul mamaliga Renga. Nu si-a anun]at vizita la Barlad, oare ce-o fi avand de ascuns Rovana?? Vineri cand s-a anun]at ca vine, oamenii din zona, dornici de raspunsuri pertinente si de ajutor in privin]a luptei contra explorarii si exploatarii gazelor de sist in perimetrul Barlad, se pregateau sa o intampine! 

De frica sa nu fie primita in Barlad cu “huoa si teoa”, doamna ministru Rovana Plumb s-a gandit mai mult de o saptamana cum sa descinda ea in jude], in asa maniera, incat sa nu dea ochii cu  “boii si prostii” agita]i, despre care i-a povestit la telefon colegul de partid, Dumitru Buzatu (fot in fund-alul cu Rovana). {i uite asa, au gandit ei, ambii si amandoi, o diversiune: le spunem la fraieri ca vin vineri, ii anun] ca sunt ocupata sambata, le promit o revenire duminica, iar eu, coafata frumos si asezata la ]ol festiv, merg la Vaslui fix mar]i! Ei, ce spune]i de o asa strategie!? Pai, ce sa mai spunem doamna Rovana, decat ca sunte]i un pic neserioasa si la fel de lipsita de bun sim] ca Victor Ponta, marele sef de trib al PSD-ului!! Una la mana, un ministru cand spune ca vine, trebuie sa vina! Doi la mana, un ministru al Mediului, cand vine intr-un jude] in care popula]ia protesteaza impotriva otravurilor pe care chiar Ministerul de resort, vrea sa i le bage pe gat – fireste, impotriva voin]ei sale, nu e cuvincios sa faca o vizita contra-cronometru, cu noaptea-n cap, fara sa acepte macar de principiu, o intrevedere cu protestatarii care au tot invocat-o in special la Barlad, in lupta lor cu invazia Chevron-ista.  

Asa cum se cuvine unei ministrese care, dupa cum are si numele doamna, are si o gandire de metale grele. Dovada ca lipsa de bun sim] in politica romaneasca este condi]ia obligatorie de promovare. Dupa ce Solomon, Titi, Buzatu si cu to]i ai lor din PSD au facut spume impotriva guvernului Ungureanu ca ia decizii fara sa aiba informa]ii despre impactul asupra mediului, acum constata ca tot ce inseamna fracturare hidraulica este sublim si chiar lipseste cu desavarsire! Cu nonsalan]a, meschinarie si prostie, acesti “lideri ai neamului” isi pot trimite si ]ara in dezastru fara sa clipeasca, buricul lor sa creasca! Pana le-o plesni!!!

La noi, prostia-i la putere!!!

Niciun comentariu: