miercuri, 18 iulie 2012

Dau lumii de stire: iubesc, am curaj si ma tem!


"Şi totuşi există iubire
Şi totuşi există blestem
Dau lumii, dau lumii de ştire
Iubesc, am curaj şi mă tem".

(Adrian Paunescu)

Lorelei a stiut intodeauna ce "VORBESTE" sufletul meu!

"Totul ne desparte pe mine si pe tine: distanta, oamenii, viata si poate si destinul. Ti-aduci aminte? Ca sa-l cunoasca pe Cesar, Cleopatra, insotita de un singur credincios, a trecut marea cu barca, infruntand-o, s-a lasat infasurata intr-un sac ordinar si dusa pe umeri in palatul lui Cesar, fara ca nimeni sa-si inchipuie ca intr-un tol purtat pe umeri, regina Egiptului vine sa-l vada pe Cesar.

Iata ce-ti aduce scrisoarea mea.

Nu ma tem nici de zambetul tau, deci nu ma tem de nimic. Sunt cea mai mica fata a lumii intre randunelele ei, fiindca ma infasor in intregul ei necunoscut.
Privirea ta nu ma va gasi nicaieri. Amintirea ta nu are unde sa ma afle. Glasul tau nu poate sa ma strige si nu stie unde. Sunt intre cele patru zari: raspantia lor. 

Sufletul meu si-a pierdut sufletul copilariei. Sti sa asculti? Auzi vantul la fereastra? Auzi pasarile care pleaca si se intorc ducand si aducand primavara?
Sti ce-i nostalgia? Privesti uneori pe fereastra fara sa vezi nimic? Sunt pe acolo si intr-acolo; o apropiere si o indepartare in preajma ta.Gandeste-te la mine ca la o stea desprinsa din tine si dusa in intunericul fara fund..." (IONEL TEODOREANU)

DACA AI IUBIT VREO-DATA CU ADEVARAT , DACA AI IUBIT CHIAR DACA AI STIUT CA INCALCI TOATE REGULILE LUMESTI, DACA ACEA PERSOANA PE CARE AI IUBIT-O A MERITAT TOATE SACRIFICIILE SI TE-A IUBIT IN CIUDA TUTUROR LUCRURILOR CARE VA DESPARTEAU, ATUNCI INTR-ADEVAR ATI TRAIT.

 ASA AM FACUT SI EU. CEEA CE IMI PARE RAU ESTE FAPTUL CA PERSOANA PE CARE EU O IUBESC SI CARE MA IUBESTE NU VA PUTEA NICIODATA SA STIE CAT DE MULT IL IUBESC PENTRU CA.............TOTUL NE DESPARTE ,OAMENII ,VIATA ..........

CAT DE DULCE POATE FI ACEASTA SUFERINTA !
CAT DE MULT TE IUBESC, SINGURA MEA IUBIRE!

IN LUMEA ASTA CIUDATA IN CARE TRAIM SI IN CARE PUNEM BANII INAINTEA ORICARUI ALT LUCRU, UITAM SA IUBIM SI UITAM SA TRAIM ACELE SENTIMENTE NOBILE SI INALTATOARE PE CARE NUMAI IUBIREA LE OFERA. ITI MULTUMESC IUBITUL MEU, PENTRU CA NUMAI IN BRATELE TALE AM STIUT SA SIMT CA SUNT FEMEIE SI AM PUTUT SA SPUN CA "ACESTA ESTE MOMENTUL IN CARE VREAU SA MOR". 

TE IUBESC !!

 LORELEI "A TA"Niciun comentariu: