duminică, 17 iulie 2011

Au zburat amandoi la ingeri! Laurentiu si Claudia Chirita, adio prieteni dragi!

Nu-mi vine sa cred cate tragedii s-au intampalt in ultima vreme... Claudia Chirita a plecat langa Laurentiu.... Nu ma pot considera pe deplin un "om de aviatie" dar respectul meu pentru acesti oameni care fac ceea ce fac, si o fac pentru ca le place si pentru noi este mai presus de orice...

Condoleante familiilor indurerate!

Odihneasca-se In Pace acolo sus... Kiru si-a luat la el, in cer si femeia, iubita fara de care nu mai putea trai in vesnicie. Dar copilul???  De ce Doamne? Cu ce a gresit de a ramas atat de singur? 

Comandorul Lautentiu Chirita (Kiru) s-a nãscut în septembrie 1970 la Bârlad, fiind abandonat în Maternitate de mama sa. A fost crescut de bunici, undeva lângã Brasov, iar visul pentru care a si murit a fost acela de a fi cât mai aproape de cer. Dintr-un copil nedorit si abandonat, Laurentiu a ajuns unul dintre cei mai buni piloti din România, exemplul sãu fiind demn de urmat de toti copiii abandonati. 


A murit ca un adevarat erou!  

Au salvat zeci de vieti cu pretul vietii lor. Este povestea tragicã a celor doi piloti care au murit pe 1 noimebrie 2010 în urma accidentului aviatic din Campia Turzii judetul Cluj. Laurentiu Chiritã si Sorin Avram nu au apucat sã se catapulteze, nu pentru cã nu ar fi avut timp, ci pentru cã au încercat sã evite casele din comuna Cãlãrasi. În ultimele secunde de viatã, au fost atenti ca avionul sã nu cadã peste case, nu sã-si salveze viata, sustin martorii dar si mai multe surse militare, in urma definitivarii anchetei privind cauza prabusirii aparatului de zbor. 

Tragedie dublă în familia Chiriţă, dar şi in Flota Aeriană Română

Soţii Chiriţă au decedat la doar şapte luni distanţă. Anul trecut în luna noiembrie căpitanul comandor Laurenţiu Chiriţă s-a prăbuşit cu un MiG 21 Lancer în apropierea Câmpiei Turzii, iar joi dimineaţă i s-a alăturat şi soţia, sătmăreanca Claudia Chiriţă, care a decedat in urma unui tragic accident petrecut pe DN 1 `n aporpiere de comua  Corbu. Cei doi au lăsat în urmă un copil de numai opt ani, care şi-a pierdut ambii părinţi în accident. Claudia Chiriţă, soţia pilotului Laurenţiu Chiriţă, decedat în accidentul aviatic de la 1 noiembrie 2010, va fi înmormântată astazi, 17 iulie, la Satu Mare, conform dorinţei părinţilor ei. Ei vor fi aceia care se vor ocupa de acum înainte de creşterea băieţelului familiei, care a rămas fără ambii părinţi la o vârstă atât de fragedă. Drum bun printre stele Claudia! Zbor lin Kirule! Mihaita, ai avut niste parinti minunati! Te iubim! Lacrimile nu sunt de ajuns ca sa plangem pentru tragedia prin care treci......



Niciun comentariu: