vineri, 10 decembrie 2010

Autogooooooooooool!

 MOTTO:
"Vezi AICI  pe uriciunea fara suflet, fara cuget, 
Cu privirea-mparosata si la falci umflat si buget,
Negru, cocosat si lacom, un izvor de siretlicuri,
La tovarasii sai spune veninoasele-i nimicuri"


(MIhai Eminescu)
Serban Huidu & CarcoBand - Muie Larga
   
  Asculta  mai multe  audio   diverse
Am aflat azi ca deputatul fara nume a facut o gafa de proportii! A auzit el pe undeva  (ca limbi in urechi se gaseste cine sa-i bage) cum ca eu il amenint  public ca am sa-i fac poze nevestei lui cand este ea la cumparaturi cu masina institutiei Camerei Deputatilor! In meciul pe care idiotul il are cu mine, si, ca sa zic asa joaca singur, ca pe mine ma lasa indiferenta batalia lui, am  supriza sa conduc cu 1 - 0, pentru simplu motiv ca omul si-a bagat singur autogoll! A recunoscut public ca nevasta lui face cumparaturi cu masina Camerei Deputatilor, zicand ca are tot dreptul sa foloseasca si "doamna" masina, deci pe banii nostri, la cumparaturi, pentru ca este ruda de gradul 1 cu el! Bine, bine... dar cu noi ce ruda este de trebuie sa-i asiguram "doamnei deputat" masina la scara, sa faca ea cumparaturi pe banii nostri, ai poporului? Asta le intrece pe toate si ma bucur ca, in aroganta si prostia incomensurabila a deputatului fara nume, acesta a confirmat singur singurel, cu propria gurita, informatia foarte pretioasa de altfel: Da, nevasta lui face cumparaturi, folosind masina institutiei Camerei Deputatilor! Fie, ca il si merita unii dintre barladeni.....A, sa nu uit! Multumesc de traficul pe care mi-l asigurati pe blog! Acest material trebuie citit neaparat ascultand si melodia dedicata deputatului fara nume!


2 comentarii:

Anonim spunea...

Buna!
Am pus un link in articolul tau.

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!