marți, 16 noiembrie 2010

Un deputat irefutabil!

--> -->
Cezara MIRONICA

Nu, eu nu sunt de acord cu cei care rad pe la colturi si sustin ca domnul deputat Adrian Solomon este un idiot. Din contra! Mie mi se pare un tip…irefutabil. Ba, exceptandu-i desele scapari ale gurii, avute pe marginea unor subiecte de care, in esenta, habar nu are, dansul e chiar diplomat. Un tip elevat, cult pana la Herodot si inapoi, demn locatar al unui apartament ANL din Barlad, destinat (uneori) tinerilor fara posibilitati materiale, domnul Solomon ne uimeste cu desteptaciunea lui. Cum s-ar spune, bravos si halal! Asa il enerveaza niste nesimtiti din presa, care, neintelegandu-i aluziile sale rafinate, cu trimiteri directe catre sexul interlocutorilor, il cearta si-l atentioneaza frecvent ca Parlamentul Romaniei nu e cortul rudelor sale! Auzi, obraznicie la dansii!  Pai domnul deputat, nestiutorilor si incultilor, vorbeste de… origini intotdeuna, ca dovada ca dansul nu uita (si cred ca nici n-ar putea, intre noi fie vorba!) de locurile de unde-a plecat! Daca asta e traditia dansului, sa isi puna poalele-n cap ori de cate ori il enerveaza cineva la coarda sensibila, care-i problema? Mai ales ca domnul deputat lupta pentru popor. Ei, ce mare oftica pentru ca “luptele” sale nu duc nicaieri si Barladul n–a mai vazut zare de ban din pricina “spurcaciunilor” lui, nu conteaza! Domnul Solomon e un baiat destept! Si dusmaniile dusmanoase ale ineptilor care nu-i inteleg tehnica de mare stil si argument diplomatic numita “ligheanul cu laturi zvarlit la tinta”, e … niste fraieri, vorba colegului sau de partid, domnul Vanghelie

PS – Domnule deputat Solomon, s-o tineti tot asa! Si data viitoare, ca sa-i dati pe spate pe ziaristii nesimtiti, cu cultura vasta care va domina la nivelul capului, va rugam insistent sa le citati, la urmatoarea conferinta de presa,  din opera “Razvan si Vidra”, scrisa de Bogdan Petriceicu Hasdeu. Stiti dumneaoastra de ce!  





Dedicatie! Special in aceasta ordine: deputatilor barladeni din PDL, PNL si Adrian - PSD! Exact asta faceti voi in Parlamentul Romaniei!


Niciun comentariu: