duminică, 21 noiembrie 2010

Bomba la Primaria Barlad......Prea tare:))))))) (Pamflet www.vrn.ro - rubrica MINCINOSU')

Legenda personaje!

1. Vasile Mihalache, presedintele CJ Vaslui - cel care joaca rolul leului din reclama MGM - pardon, Mincinosu' Rahatul Auriu (MRrrrA) ;))))))) prea tare asta sa nu rad .......

2. Constantin Constantinescu  (zis Titi) - Primarul municipiului Barlad, un tip coleric, de altfel simpatic, dar care urla la subalterni fara retinere, acestia fiind terorizati de starea emotionala a primarului (cum este azi? nervos? - valeu fug!).
3. Constantin Nituc ( zis Costel) - purtatorul de cuvant al Primariei Barlad

Zilele trecute, la Primaria Barlad a fost anuntata prezenta unei bombe. Zarva mare, Politie, SRI etc etc, functionarii evacuati, iar primarul Titi s-a ratoit la politisti, facandu-i nebuni ca dau curs unei glume telefonice. Cum cu "proshedurili standard in caz di bomba she sta sa explodeze nu ti gioci", politistii au evacuat primaria in ciuda strigatelor primarului, care in cele din urma s-a razbunat pe saracu' Nituc! 

Urmeaza pamfletul de sambata!

Terorista lu’ nea’ Titi

Într-o frumoasã zi de toamnã, pe când nea’ Titi îsi controla microfoanele din birou (sã vadã dacã mai functioneazã) si îsi numãrã banii de pe actiuni si din alte ocazii diverse, un telefon inopinat îi tulburã digestia. Cicã e amenintatã primãria de bombe. Nervos la culme, acesta i-a bãlãcãrit la maxim pe toti politaiii veniti sã evacuzeze clãdirea. Adicã ce e asta sã vinã atâtia strãini în biroul primarului sã vadã ei ce are el pe acolo, ascuns? Normal cã nea’ Titi s-a încis la maximum de enervare teribilã! Pãi dacã se descoperã, din gresealã, niste acte secrete, niste microfoane cu niste înregistrãr isau alte chestiuni sensibile? De nervi, nea’ Titi s-a rãzbunat crunt pe purtãtorul de cuvânt: Nituc…treci în masinã!

Un comentariu:

administrator spunea...

Din pacate pentru orasul in care traim cam asta etaleaza realitatea: un primar care se vede atotstiutor,autoritar(ma refer la nevoia acuta de a exacerba statutul functiei pe care o ocupa)si foarte nepasator la parerea majoritatii care l-a ales.Noroc de astfel de momente surprinse de ziaristi,in care vedem adevarata fata a acestui om.Se simte lipsa implicarii dumnealui in urbea nostra,desi poate el gandeste ca a face 5 parcari si 4 parcuri inseamna implicare...inseamna ca am ales omul nepotrivit!...parol...