luni, 25 octombrie 2010

Puscariile se umplu de barladeni de soi si justitia da impresia ca functioneaza si in Romania! Doar da impresia!

A inceput Puscaria de la Iasi sa se umple de oameni de "seama" ai Barladului. Stau si ma minunez: o fi vreo acum vreo mare fitza sa ai o experienta extrema printr-un penitenciar romanesc sau... nu mai inteleg nimic. Din ce in ce mai des aud vesti despre baietii stilati, cu pretentii inalte si masini scumpe la purtator, ca  sunt recrutati dincolo de gratii! Mai intai iubaretul Horia, apoi mucalitul Munteanu si acum  vorba Simonei Patruleasa...soc! Daniel Dragan le-a luat urma. Curg rauri de cerneala, se panicheaza toate gospodinele la stiri, justia si justitibilii fac carare batuta pana la Parchet si inapoi, asa ca obiectivul e atins: Justitia (te pomenesti!) functioneaza si la noi! Ei, pe dracu! Pe mine nu ma convinge inca sistemul ca se curata de coruptie, daca merg trei pestisori din acestia la zdup! Ma  deprima, sincera sa fiu! Cine sunt ei? Niste bieti hoti de duzina, imbecili cu fasoane sau, dupa caz, sageti ale greilor  pititi bine in culise. Ma incearca o pliciseala sora cu somnul cand vad marile "succesuri" ale Justitie din Romania!!!
P.S. - Daniele, nici usa la casa n-am sa o mai incui de acum, convinsa find ca, odata cu arestarea ta, s-a terminat frate, cu hotii din Romania! Asta e tara, atata ne duce capul! ! 

Cine este Daniel Dragan: de la functie de ministru la puscarie

Daniel Drãgan este una dintre cele mai cunoscute si controversate figuri politice din Bârlad. Acesta a candidat la functia de primar al municipiului Bârlad, în 2000 si 2004 din partea PRM Bârlad si în 2008 din partea PNL Bârlad. În perioadele 1996 – 2000 si 2000 – 2004, a fost consilier local din partea PRM în CLM Bârlad. În 2004, Daniel Drãgan s-a fãcut remarcat prin faptul cã aproape a ajuns în turul II cu actualul primar Constantin Constantinescu. Spunem aproape, pentru cã Drãgan a fost unicul candidat pentru functia de primar, din România, care a abandonat lupta în turul al-II-lea, lãsând locul unui al treilea clasat, fostul liberal bârlãdean generalul (r) Neculai Rotaru. Atunci i s-au adus acuze grave de cãtre fostii colegi din PRM, pentru cã gestul sãu a distrus imaginea organizatiei PRM Bârlad, care nu si-a mai revenit nici pânã astãzi, neavând nici acum vreun consilier local si nici un lider care sã atingã nivelul de imagine al lui Daniel Drãgan. În perioada 2006 – 2009, Daniel Drãgan a fost pe rând seful DADR Vaslui, apoi seful de cabinet al ministrului agriculturii românest din 2007, dupã care a ajuns presedintele ADS – functie echivalentã cu cea de ministru. În 2008 s-a “bãtut “ din nou cu Constantin Constantinescu pentru functia de primar al municipiului Bârlad, însã a obtinut doar circa 5000 de voturi ale bârlãdenilor, nereusind sã convingã electoratul cã ar putea conduce orasul din functia mult doritã de el. Pentru ca din functia detinuta de sef al ADS n-a vrut sa "pactizeze" cu niste "fluturi" si "cocosi" din partidul portocaliu, a ajuns acum la puscarie....

Cine este Sorin Horia? 

Sorin Horia a fost candidat pentru functia de primar al municipiului Barlad si consilier local, in perioada 1996-2000,  iar acum este  arestat pentru pornografie infantila, trafic de minore, sex cu minore etc. A fost primul afacerist al Barladului de dupa Revolutia din 1989, asa ca... este exact unde ii este locul, ca Barladul nu-i mai ajungea de atatea fete de iubit, toate sub 15 ani frate!

Cine este Cezar Munteanu? (nu am poza, nu este foarte importanta)

Cezar Munteanu a fost inchis la sfarsitul anului trecut, pentru inselaciune in dauna avutului particular. Cauza penala pentru care Cezar Munteanu, fost cadru militar, actualmente in rezerva, a ajuns dupa gratii pentru sase ani, vine din anul 2003, inselati fiind mai multi administratori de societati. Lichidatorul judiciar Cezar Munteanu are acum de achitat despagubiri de peste 300 de miliarde de lei vechi. 

DEDICATIE SPECIALA!!!! Pentru toti acesti barladeni de "soi" !!!! 

2 comentarii:

Anonim spunea...

Da...bun articolul despre figurile ilustre ale Bârladului (a se vedea ghilimelele ...), dar cel m aiu mult m-a impresionat (a se vedea şi aici ghilimelele) dedicaţia de final. Pe bune că e binevenită!

Dan Gheorghe spunea...

superba fotografia barladului. un oras pe care l-am indragit numai datorita tie, cezara!