luni, 22 martie 2010

La aniversarea noastra, a ziarului ... ma rog pentru mine si pentru voi toti!

UN AN DE "VREAMEA NOUA"

Cezara MIRONICA (Barlad)

Primul an alaturi de voi, intr-o alta "relatie" jurnalistica, dar tot cu voi alaturi. Asta este cel mai important pentru mine! Familia "Vremea Noua" si poate ca nu multi m-ati inteles exact ce am vrut si ce vreau. Important este ca am ramas alaturi unul de altul, important este ca suferinta ne uneste si nu ne desparte. Dragii mei colegi, pentru voi ma rog in fiecare zi, asa cum ma rog si pentru mine. Sa va dea Dumnezeu multa sanatate, pentru ca uite, alti colegi de breasla sunt chemati alaturi de Dumnezeu... poate pentru ca sunt buni. Si noi suntem buni, insa daca nu va suparati, este loc sa fim si mai buni unii cu altii! Un an de "Vremea Noua" a insemnat pentru mine ..un an departe de voi.... mai stiti cat de rar ne-am vazut? Stie vreunul cat de dor imi este de zilele petrecute cu voi? Onomastici, botezuri, petreceri simple....un pescuit impreuna Gelu? O harjoneala langa un gratar Mirela? Bancuri si glume exceptionale, rasete fara oprire Dante? Intalnirile noastre extraordinare si calde Alina? ..... Si totusi, ramaneti familia mea cea mare, de langa care nu as pleca niciodata, deoarece exista un singur om, pentru care am cel mai mare respect si pentru care nu as renunta in veci la VOI! - Lucian.... sa ne traiesti si sa stii ca pentru mine esti un adevarat gazetar, prieten, model de familist! Felicitari si sa mergem cat mai mult timp impreuna! LA MULTI ANI DRAGII MEI! VA IUBESC SI VA RESPECT! SANATATE!


2 comentarii:

Alina Darie spunea...

Hai ca ai fost sentimentala! Si iti sade bine! Mi-a placut ce ai scris si, pentru ca te cunosc foarte bine, stiu ca ai astfel de stari, atunci cand ramai tu cu tine si cu cateva ganduri.
Am sa-ti spun si eu ceva, in replica:
- Vezi tu, Cezara, noi, per ansamblu, suntem o echipa de exceptie. Zau ca nu exagerez. Ca un mecanism ciudat, inovator, dar totusi.. functionabil! Si stii cand se vede asta cel mai bine? Cand face Lucica al nostru mobilizare generala si ne scoate de ziua votarii, ca pe cardul de bobocei cu ochii de soare, din birouri in ziua VOTARII ! VOTARILOR !! Ai vazut atunci cum curg stirle? Cum ne batem care sa dea mai multe, cu poza, mai bune, sa prindem tot, sa spunem tot, sa afle lumea sipoporul?! E, aia e o mica dovada din ce putem! Ca noi putem mai mult si mai bine e clar, dar ne-am blazat putin. Nici concurenta nu vrea sa ne ajute in sensul asta, stii... :D Un defect avem: nu ne prea comportam ca o echipa si dincolo de paginile ziarului! Ar trebui sa fim mai tovarasi intre noi, mai...nu stiu cum! De exemplu, ar fi trebuit sa dam un chef pe criza, ca ne taiaram motul :) Zic si eu! In rest, suntem ok!
- Dar dintre noi toti, tu esti cea mai sentimentala, mai interesanta, mai plina de viata (si culmea naibii,paradox, ca ai si o varsta!). esti cea mai guraliva si cea mai pontoasa, cea mai activa si cea mai incisiva. Cea mai plangacioasa si cea mai vesela! Esti, de cele mai multe ori, cea mai ziarista si cea mai amuzanta! Ce mai! Esti Vremea Noua la Barlad! Asta esti! La multi ani, Cezara!

Dan Gheorghe spunea...

la multi ani, cezarina! si multa sanatate!