marți, 31 martie 2015

Scrisoare deschisa catre PNL Barlad

                                                               Dragi liberali barladeni,

Va scriu in numele democratiei si a libertatii pe care le clamati ca fiind concepte liberale si de care constat ca ati uitat cu desavarsire. 

Au fost multe evenimente in Barlad, incepand cu castigarea alegerilor presedintiale de catre Klaus Iohannis (si aici va amintesc, doamna Monu, ca Barladul a fost singurul oras din judet, unde PNL a obtinut victoria!), pana la cel prin care coruptul si mitocanul primar al orasului, domnul Titi, a demisionat! Aceasta succesiune de evenimente politice v-a creat, dumneavoastra, liberalilor, o bresa extraordinara prin care sa ne aratati ca voi sunteti  altfel decat membrii PSD Barlad si nu numai, fiind alaturi de barladenii de acasa si de departe, dornici de un alt fel de politica, sustinatori ai spiritului liberal! 

Dar dumneavoastra, acum, ce faceti? Alegeti in fruntea filialei locale pana in 2017 (!!??) o doamna de o varsta respectabila, care ar trebui sa nu uite ca era mana dreapta a mitocanului Nea Titi, desi, culmea, treaba sa era tocmai sa-i combata acestuia iesirile bezmetice! Sa nu mai spunem de cooptatii din PDL, acum parteneri cu drepturi aproape depline in noul si inca nelamuritul “PNL mare”! Eternul candidat Plesu, care are atarnata de gat eticheta de colaborator al politiei politice (Securitatea) din vremurile cand voi erati calcati pe cap de comunisti!  Acum, vreti sa ne aratati ca faceti o atlfel de politica? Care? Cea a strutului? Ati lasat Barladul fara opozitie, la discretia PSD-ului, fara ca macar de ochii lumii sa va revoltati, sa fiti alaturi de cei care au crezut in voi! 

Credeti ca de aerele voastre mai era nevoie in politica barladeana? Ca nu stim, doamna Monu, de aranjamentele dvs. cu Titi, cu Dumitru Buzatu, pentru Academia Barladeana sau pentru casa trecuta in Patrimoniul orasului si pe care, spun unii, ca ati vrea sa v-o renoveze statul, adica noi? {i pentru asta, in loc de opozitie, dvs. faceti ceea ce ati facut cel mai bine pana acum, adica le asigurati un drum lin PSD-istilor catre scaunul de primar? Credeti ca nu stim? Ba stim doamna si de aceea va rugam insistent, lasa-ti-ne! Nu aveti vocatie de om politic, sunteti un istoric foarte bun, un om de cultura si mai bun, dar lasati politica pentru cei care pricep ce vremuri traim! {i cand plecati, va rugam sa-l luati si pe celalalt co-presedinte cu dvs., pentru ca ne-am saturat de oameni care trag sfori in interese personale sau de grup! 

Barladenii din Diaspora vor sa vina acasa, intr-un partid care VREA sa lupte sa scape de comunisti, corupti si ipocriti! Speram ca nu aveti si voi, dragi liberali, aceeasi dilema ca a caprei, care nu stie daca e animal sau pozitie! Pai ori sunteti in Opozitie, ori nu mai sunteti! 


Niciun comentariu: